laser ontharen vergoeding
Laser ontharen wordt door zorgverzekeraars vergoed!
Een indicatie van de kosten kunt u vinden door hier te klikken: kosten laser ontharen. Wanneer komt u in aanmerking voor een vergoeding van laser ontharen? Omdat we werken met de geavanceerde ELOS technologie en met de best opgeleide huidtherapeuten, wordt laser ontharen bij Cosmetique Totale door veel zorgverzekeraars vergoed.
Vergoedingen en verwijzingen Derma2care.
Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen of u recht hebt op vergoeding en zo ja, welke kosten er in uw polis gedekt zijn. Voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar kunt u gebruik maken van de lijst hieronder. Groene land Achmea. Instituut Zorgverzekeringen Ambtenaren IZA. Nuts ziekenfonds Delta Lloyd. Zilveren Kruis Achmea. Zorg en Zekerheid. Geen verwijzing nodig. Sinds 2011 zijn huidtherapeuten direct toegankelijk, wat inhoudt dat er geen verwijzing van arts of specialist meer nodig is, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt. Wanneer een patiënt zich zonder verwijzing wendt tot de huidtherapeut, wordt de algemene anamnese uitgebreid met een screeningsonderzoek betreffende huidaandoeningen. Indien nodig, zal de patiënt verwezen worden naar de huisarts. Plan een gratis consult. Laat je vrijblijvend adviseren over jouw huid door een huidtherapeut. Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. Bel me terug. Heeft u een vraag over uw huid of wilt u vrijblijvend advies? We bellen u graag terug. Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. Amsterdam, Amstelveen Bussum: 020 4703272. Haarlem, Alkmaar Hoofddorp: 023 5515621. Wij zijn aangesloten bij. De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Het Kwaliteitsregister Paramedici. Dutch Aesthetic Laser Association.
Laserbehandeling vergoeding HEMA Zorgverzekering.
Activeer via de app of de website. Laserbehandeling vergoeding: permanent ontharen. Vergoeding van 80% van de kosten tot 250. eigen risico: ja. eigen bijdrage: ja. Vergoeding van 80% van de kosten tot 500. eigen risico: ja. eigen bijdrage: ja. Je wilt graag goed voor de dag komen. Wanneer je last hebt van abnormale haargroei in het gezicht of de hals, kan dit voor ongemakken zorgen. Door definitieve ontharing is abnormale haargroei eenvoudig een halt toe te roepen middels een ontharingsbehandeling met professionele apparatuur, die werkt met elektrische stroom, laser of flitslicht.
Laserontharing vergoeding bijgewerkt: juli 2018 Zorgwijzer.
Fractional laser bij behandeling van bijvoorbeeld grove poriën, oneffenheden op de huid en kleine littekens. MiraDry laser bij behandeling van overmatig zweten. Ga direct naar de vergoedingen voor laserontharing per zorgverzekeraar. Verschillende zorgverzekeraars bieden een vergoeding voor laserbehandelingen. Daarbij moet gezegd worden dat doorgaans alleen laseronharing/epilatie wordt gedekt door de aanvullende verzekering.
Epilatie 2017.
Abnormale haargroei in het gezicht of de hals kan verholpen worden. Epilatie door middel van elektrische stroom, laser, flitslicht of hiermee gelijk te stellen apparatuur maakt nagroei, na verwijdering van het haar, praktisch onmogelijk. Wat krijg je vergoed uit de Basisverzekering? Epilatie wordt niet vergoed vanuit de Basisverzekering. Wat krijg je vergoed uit de aanvullende verzekering? Je krijgt 80% van de kosten vergoed tot een maximumbedrag. Dit maximumbedrag geldt voor de hele verzekeringsduur. Wanneer heb je recht op vergoeding? Je hebt recht op deze vergoeding als je abnormale haargroei in het gezicht of de hals hebt en de behandeling wordt gegeven door of onder verantwoordelijkheid van een huidtherapeut of een door Anderzorg erkende schoonheidsspecialist die geregistreerd is bij ANBOS met de specialisatie elektrisch ontharen.
Vergoeding elektrische epilatie/laserbehandeling 2018 De Friesland.
De vrouwelijke verzekerde heeft recht op vergoeding van elektrische epilatie, een epilight, ipl, of laserbehandeling die beperkt blijft tot het gezicht en/of de hals. Wat is de vergoeding voor elektrische epilatie/laserbehandeling in 2018? Alle vergoedingen in dit overzicht zijn per verzekerde per kalenderjaar. Weet u niet welke aanvullende verzekering u heeft afgesloten? Log dan in op Mijn De Friesland. Waar kan ik terecht voor elektrische epilatie/laserbehandeling? Voor elektrische epilatie kunt u terecht bij.: Een huidtherapeut die als kwaliteitsgeregistreerd is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Bent u nog op zoek naar een huidtherapeut? Dan kunt u deze vinden op de website van De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Controleer daarna wel altijd of de huidtherapeut met de status kwaliteitsgeregistreerd is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Een gekwalificeerde schoonheidsspecialist die bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging ANBOS staat geregistreerd met de specialisatie Elektrisch ontharen of Ontharingstechnieken.
Vergoeding voor laserontharing bij zorgverzekeraars.
Stel uw vraag. Vergoeding voor laserontharing bij zorgverzekeraars. Home / Tarieven en vergoedingen / Vergoeding voor laserontharing bij zorgverzekeraars. Vergoeding voor laserontharing bij zorgverzekeraars huidzorgnet 2018-02-08T1356560000.: De praktijken van Huidzorgnet hebben contracten met alle zorgverzekeraars met betrekking tot vergoeding voor laserontharing.
Independer.
Vergoeding ontharen bij IZA.
Vergoeding ontharen 2017. Hebt u als vrouw last van extreme haargroei in uw gezicht? Dan kunt u vanuit uw aanvullende verzekering een vergoeding krijgen voor ontharen epilatie. Vergoeding vanuit de basisverzekering. Vanuit uw basisverzekering krijgt u geen vergoeding voor het ontharen.
Vergoeding Laserepilatie verzekering 2017 Overstappen.nl.
Huids en haarkleur, dikte van de haargroei en het te ontharen gebied spelen een rol. Het blijkt dat donker haar op een lichtere huid tot de beste resultaten leidt. Er is namelijk een groter contrast tussen huid en haar waardoor de laser gericht kan worden toegepast.
Huidbehandelingen en vergoedingen. Huidbehandelingen en vergoedingen.
ontharen in het gezicht. Eigen risico verplicht 385., Premie per maand varieert. Geldt voor zorg door aangewezen zorgaanbieders. Voor deze behandelingen heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. Bereken uw zorgpremie. Of kijk voor meer vergoedingen in de Vergoedingzoeker. De vergoeding vanuit Aanvullend Goed, Beter en Best geldt alleen als u kiest voor een door Univé aangewezen zorgaanbieder.
Vergoeding Laserepilatie 2018 ZorgKiezer.nl.
Op zoek naar een zorgverzekering die laserepilatie vergoedt? ZorgKiezer.nl heeft voor je uitgezocht hoeveel vergoeding er wordt gegeven per zorgverzekeraar. laserepilatie houdt in: Elektrische epilatie is een methode waarbij de haren één voor één door middel van een elektrische stroom worden verwijderd. Laser epilatie is een methode waarbij meerdere haarzakjes waaruit de haar groeit tegelijkertijd door middel van een puls van de laser worden verwijderd.

Contacteer ons

Zoeken naar laser ontharen vergoeding