diode laser ontharing
Diode laser ontharen wordt door zorgverzekeraar vergoed.
Ontharen met Diode Laser. Definitief ontharen met Diode Laser van ELOS. Is ontharen met een Diode laser geschikt voor mij? De Diode Laser van Elos is uniek in zijn soort. Van laser is bekend dat zij krachtig werken en snel resultaat geven.
Laserontharing met de LightSheer Diodelaser Huidtherapie Midden Limburg.
Wat is laserontharing? Lasertherapie overbeharing is een effectieve manier van langdurige, permanente ontharing. Wij maken gebruik van de LightSheer Diodelaser, de gouden standaard op het gebied van laserontharing. Deze laser produceert een lichtbundel met een specifieke golflengte 810 nm, in zeer hoge concentratie.
Pijnloos ontharen met de Soprano ICE Diode laser.
De Soprano ICE laser is de minst pijnlijke, meest snelle en veiligste Diode laser van dit moment, die bovendien gedurende het hele jaar gebruikt kan worden. De SHR-techniek maakt het ontharen nagenoeg pijnloos en bovendien geschikt voor alle huidtypes en haartypes. Ontharen was nooit eerder zo effectief en comfortabel. Laserontharing met de Soprano ICE laser geeft permanente haarreductie en is vrijwel pijnloos. Het pigment in het haarzakje en de omliggende bloedvaatjes absorberen het laserlicht. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft de haar af. Anders dan bij traditionele laser en IPL worden de haarfollikels met de SHR-techniek geleidelijk opgewarmd. Met het laserhandstuk gaan we continu bewegend over uw huid. Dit zorgt voor een aangenaam warm gevoel vergelijkbaar met een hot stone massage. Gemiddeld heeft u 6 tot 8 behandelingen nodig voor optimale ontharing.
Ontharen met de Elos Diode Laser Cosmetique Totale.
De Diode laser is een van de bekendste methode voor definitieve ontharing. Met de Diode laser kunnen onder andere grote gebieden relatief snel behandeld worden. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, werkt Cosmetique Totale uitsluitend met paramedische specialisten. Daarnaast is de Elos Diode laser in het bezit van het strenge FDA keurmerk.
verschil LightSHEER diodelaser en IPL.
Het is inmiddels wel duidelijk dat flitslicht in het algemeen minder effectief is dan echte lasers zoals de Lightsheer diodelaser voor ontharen. Dat betekent dat er aanzienlijk minder behandelingen nodig zijn met Lightsheer, dan met flitslicht. Dat scheelt natuurlijk in de kosten. Nadelen Lightsheer diode Laser.:
Laserontharing LightSheer Diode Laser Huidtherapie bij Loes.
Laserontharing, LightSheer Diode Laser. Laserontharing, bij ons kunt u terecht voor een behandeling met de LightSheer Diode laser. Heeft u last van ongewenste haargroei dan is laserontharing met deze laser wellicht de beste voor u. Deze laser heeft door zijn unieke golflengte veel voordelen ten opzichte van andere laser of lichtapparaten.
IPL vergeleken met diode laserontharing Derma Kliniek.
Andere klinieken gebruiken vaak IPL laser ontharing in plaats van diode laser ontharing omdat IPL apparaten zijn goedkoper om aan te schaffen en hebben geen speciale trainings en huidtherapie opleiding nodig. Wij verkiezen diode laserontharing boven IPL ontharing met lichtflitsen.
Over laserontharing Sensitif.
Vrouwen wensen vaak ontharing in het gezicht, de bikinilijn, de oksels en de benen. Je kunt precies aangeven hoe glad een gebied moet zijn. Het is ook mogelijk een beetje haar te laten zitten. Dit geldt soms voor mannen die niet alles weg willen hebben. Zit er een medische component aan, dan is een dermatoloog beschikbaar. Er bestaan verschillende soorten huid en haar en elk traject van behandelingen is anders. Haar is hardnekkig, de groei grillig en niet bij iedereen hetzelfde. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig. Het aantal is afhankelijk van het lichaamsdeel, het type haar en de huidskleur. Na het traject ben je er ├ęcht vanaf hoewel je er rekening mee moet houden dat er enkele kleine haartjes, zogenaamd resthaar, kunnen blijven zitten. Deze zijn dunner en lichter van kleur. Voorbereidingen voor permanent ontharen zijn nauwelijks nodig. Houd er rekening mee dat je minimaal zes weken voor de behandeling niet gaat zonnebaden en niet naar de zonnebank gaat. Stop ook vier weken van tevoren met harsen of epileren als je met de behandelingen wilt starten. Let op: Met de LightSheer diode laser bent u in gemiddeld 6 behandelingen definitief van uw haar af.

Contacteer ons

Zoeken naar diode laser ontharing