philips laser ontharen ervaringen
Philips Lumea Prestige: is dat nou ├ęcht wat, thuis ontharen met IPL? bol.com Stijl Magazine.
Privacy policy Cookie beleid Contact. Review Philips Lumea Prestige: is dat nou ├ęcht wat, thuis ontharen met IPL? In theorie is het mooi: zelf je benen en bikinilijn en eventueel ook je gezicht ontharen met een professioneel apparaat zonder een centje pijn.
Eerste indruk: IPL ontharen met Philips Lumea Prestige 2WMN.
Dus ik zal jullie de komende tijd niet alleen op de hoogte houden van mijn bevindingen, maar ook van die van hem. Heb jij ervaringen met ontharen door middel van IPL? Of misschien wel met de Philips Lumea? Wat zijn jouw ervaringen?
Reviews over Philips Lumea SC2001 Coolblue alles voor een glimlach.
Ontharen met ontharingsproducten, was, scheermesje, pincet. alles had ik al geprobeerd, dat was nu toch ook weer niet zo lastig. Nu, veel piekertijd geeft Philips je niet want kort na de bestelling wordt het apparaatje al geleverd. Weer was daar de sceptische ik: verloren" geld?
Gastreview: Philips Lumea Cynthia.
Kirsten mailde mij dat ze erg enthousiast was over de Philips Lumea en ze vroeg of ze hier voor MissLipgloss.nl een gastreview over mocht schrijven. Lees hieronder haar ervaringen. Toch moest ik een aantal drempels over voordat ik dit doe-het-zelf-IPL-apparaat kocht.
Philips Lumea IPL eindoordeel Beautylab.nl.
Zelf vind ik de Lumea een prima apparaat, heb hem zelf ook geprobeerd toen ik stage liep bij Philips. Enige reden waarom ik hem nooit aan heb geschaft is omdat het de haren wel dunner maakt. Waardoor het moeilijker wordt om deze te pakken wanneer je besluit om over te gaan op definitief ontharen met een ipl of laser.
Philips Lumea, een dagboek. Haarweb Forum.
daar boven op komt nog dat 1 op de 5 haren ingroeit wat ik ook doe. Ontharen is dus mijn hele leven al een ware verminking. Waarom doe ik het nu? Ik doe werk voor een aantal grote blogs en ik kwam er zo achter dat Philips een niet goed geld terug actie gaat doen gedurende April.

Contacteer ons

Resultaten voor philips laser ontharen ervaringen