laser ontharen ervaringen thuis
Advertisement. Advertisement.
Vier lichtflits-ontharingsapparaten Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Een soortgelijke techniek is laser Light Amplification by the Stimulated Emission of Radiation, die een vaste golflengte uitzendt. Ontharen met IPL wordt professioneel door gespecialiseerde schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en dermatologen toegepast. Gespecialiseerde schoonheidsspecialisten zijn via www.anbos.nl te vinden. Huidtherapeuten zijn via www.huidtherapie.nl te vinden.
laser-ontharing Kassa.
Iedere zaterdag om 19.05 uur op. Stel jouw vraag. Zoek een vraag. door gravin4 12 mei 2014 om 1300.: Wie heeft er ervaring met Laser ontharingsapparaten, zoals de Philips Lumia? Ze zijn duur, maar heb je er ook iets aan?
Beste laser ontharingsapparaat / IPL apparaat voor thuis TOP 5.
Art Craft: bekijk top 10. Lees meer over Licht en Laserontharing: Alles over IPL ontharen en laser ontharen thuis. Wat is IPL ontharing of lichtontharing? Hoe werkt laserontharing? IPL ontharen thuis vs professionele behandeling: welke is het beste? Is laserontharing permanent?
Zelf ipl ontharen ervaringen? Bokt.nl.
En met een laser kan het altijd zijn dat er wat haartjes terugkomen, maar dat komt omdat als jij aan het laseren bent er altijd wel een paar haartjes in hun rustmodus" zitten en dan kan de laser er even niet bij, en grote kans dat je bij je volgende behandeling hem wel pakt. Vandaar dat je ook nooit met 1 behandeling klaar bent. Berichten: 356 Geregistreerd: 20-08-09. Geplaatst door de TopicStarter: 11-02-17 2238.: Echte lasers heb ik ook naar gekeken maar qua adviseren is het een drama. Iedereen wil zijn product natuurlijk verkopen en bij een salon kom je niet verder dan dat moet je niet zelf thuis doen want wij doen het beter. Dus ben ik op zoek naar meningen van gebruikers. Voorlopig epileer en scheer me ik me nog wel even, alleen die ingegroeide haartjes moet ik nog een oplossing voor verzinnen. Berichten: 3347 Geregistreerd: 24-05-07 Woonplaats: Zonnige zuiden. Re: Zelf ipl ontharen ervaringen?
Ervaring Thuis ontharen Philips Ervaring IPL.
Onze ervaring met thuis ontharen. De ervaringen met thuis ontharen zijn: dat er na een aantal behandelingen een vermindering van de haargroei zichtbaar zal zijn. Maar dit resultaat is tijdelijk: zodra thuis wordt gestopt met het ontharen om de 2 weken, dan zal er weer net zoveel haargroei of zelfs meer terugkomen dan nu het geval is. Dus wil je echt definitief af van je overbeharing, start dan een Diode laser behandeling bij een medisch specialist.
FOK.nl cookie-informatie.
Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren wil je het geluid uit hebben, heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.
archief Laserontharen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Vind deze reactie leuk. RE: archief Laserontharen. door soof23 09 nov 2009 1818.: Verschrikkelijk dat er mensen zijn die slechte ervaringen hebben met laserontharing. Zelf kan ik deze methode namelijk alleen maar aanbevelen. Na knoeiwerk met epileren, wax, bleken, enz.enz. heb ik naderhand heel veel geld uitgegeven en pijn geleden met electrisch ontharen. Toen kwam de laser.

Contacteer ons

Op zoek naar laser ontharen ervaringen thuis?